Hírek

Kuttornak ennyi volt, Mészöly a Haladás edzője

Újabb váltás a Haladásnál: a korábbi válogatott védőnek beletörött a bicskája egy NB I-es csapatba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

FRISS:

Kedden este a Haladás hivatalos honlapja is megerősítette a hírt, amit korábban a Rangadó.hu közölt elsőként: a hátralévő négy bajnokin Mészöly Géza irányítja a Szombathelyi Swietelsky-Haladást.

– Megegyeztünk Mészöly Gézával, a hátralévő négy mérkőzésen ő irányítja a csapatot, azt követően pedig tárgyalunk a folytatásról. A szerda délutáni edzést már ő vezeti – mondta Tóth Miklós ügyvezető.

A 48 éves Mészöly Géza edzőként a Fót, a REAC, a Vasas és az Újpest csapatát irányította, illetve a magyar U18-as és U19-es válogatottat irányította. Az Újpesttel 2004 és 2006 között két bajnoki ezüstérmet is begyűjtött.

– Kuttor Attila megbízott edzőként vezette eddig a csapatot – magyarázta Illés Béla sportigazgatót, többségi tulajdonos. – Szentes Lázár távozása után azonban több trénerrel, köztük Mészöly Gézával is felvettük a kapcsolatot. A tárgyalások ma késő este jutottak el arra a pontra, hogy képviselőnk Budapesten megegyezett Mészöllyel. Ahhoz, hogy hivatalosan is kinevezzük vezetőedzőnek Mészölyt, rendkívüli taggyűlést kell összehívnunk – ezt egy-két napon belül megtesszük.

Korábban írtuk:

A Rangadó.hu információi szerint a keddi botrányok után a Szombathelyi Haladás vezetősége visszavonta Kuttor Attila megbízatását, és ezekben a percekben megállapodott Mészöly Gézával a vezetőedzői folytatásról.

A Rangadó.hu birtokába jutott információk szerint a Szombathelyi Haladás vezetősége nem vállalja annak felelősségét, hogy ebben a nehéz helyzetben a csapat három alapembere nélkül lépjen pályára. Mint ismert, Kuttor Attila ma kitette a csapat keretéből Iszlai Bencét, Halmosi Pétert és Rózsa Dánielt.

Kuttor Attila erre reagálva kijelentette: keressenek másik edzőt.

A Rangadónak a klub egyik vezetője megerősítette, hogy Mészöly Géza az első számú jelölt, akivel közel a megállapodás.

Olvasói sztorik