NB I

Csak Halmosi bűne az ölelés

Rózsa Dániel és Iszlai Bence nem hosszabbít szerződést, ezért nem számítanak rájuk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden délelőtt a Rangadó.hu úgy értesült, hogy Kuttor Attila, a Haladás vezetőedzője felmentette az edzések látogatása alól a kiesőhelyen álló szombathelyi csapat három rutinos labdarúgóját, Rózsa Dánielt, Halmosi Pétert és Iszlai Bencét. Cikkünkben sajnos egyetlen illetékest sem tudtunk megszólaltatni a klub részéről, mert többszöri próbálkozásra sem értük el őket telefonon.

Délután megjelent egy cikk a haladas.hu oldalon, amelyben megerősítést nyert az említett három labdarúgó kizárása.

– Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal – mondta Tóth Miklós ügyvezető, aki ennél többet a hivatalos klubhonlapnak sem árult el.

Annyit azért megírtak, hogy állítólag nem a Rangadó.hu oldalon megjelent ok volt az indok, tehát nem az volt a trió tagjainak bűne, hogy a Dunaújváros ellen 4-1-re levesztett bajnoki meccs után öleléssel üdvözölték korábbi edzőjüket, Artner Tamást.

Iszlai Bence sárga lapos eltiltása miatt a stadionban sem volt, Rózsa pedig állítólag csupán kezet fogott Artner Tamással. Halmosi a hármas sípszót követően valóban hosszasan lapogatta az újvárosi mestert. Állítólag Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, Halmosi esetében viszont valóban az előbb említett, Dunaújváros elleni meccs után történtek játszották a főszerepet!

A három játékos határozatlan ideig nem látogathatja a tréningeket.

Olvasói sztorik