NB I

Elcsendesítették az Artner Tamást éltető szombathelyieket

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Dunaújváros leiskolázta a Haladást, a sereghajtó – Artner Tamás vezetésével – alapos fricskát dörgölt a szombathelyi csapat orra alá. Mondhatjuk azt, Artner ott és akkor állt bosszút az őt előbb ellehetetlenítő, majd – a Koczka Tibor alpolgármester alkalmatlanságát kihasználva – méltatlanul ki is rúgó Haladás-vezetőkön, amikor az a legjobban fájt.

A drukkerek ezt nem hagyták szó nélkül. Többen beszóltak Massimiliano Caroletti olasz menedzsernek is, de a Kóbor László, Illés Béla, Tóth Miklós trióra a hatvanadik perctől konkrétan öt biztonsági embernek kellett vigyáznia. A lefújást követően a szombathelyi drukkerek szimpátiatüntetést tartottak Artner Tamás mellett, zúgott a Rohonci úton az „Artner Tomi!”

Ekkor pedig Gyimesi Csaba biztonsági főnök, az Illés Akadémia létesítményvezetője utasította a stúdióst, hangosítsa fel a zenét, hogy Artner Tamás ezt ne hallja…

Artner egyébként élete élményének nevezte a Haladás-szurkolók fogadtatását, és azt mondta, látszik, hogy nem felejtették el azt az időszakot, amit a csapat élén töltött, és a helyi utánpótlásért dolgozott, illetve dolgozni is fog – írja a haladasfc.hu.

Olvasói sztorik