NB I

Carrillo távozik a Videotontól?

Habár máris oda lehetne adni a bajnoki címet a fehérváriaknak, úgy hírlik, a nyáron távozik a vezetőedző és szakmai stábja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Állítólag a Videotonnál nagy változások várhatók a nyáron. A külső szemlélő számára úgy tűnik, minden rendben az NB I legnagyobb költségvetésű futballklubjánál – a csapat száguld a második bajnoki címe felé –, ám a színfalak mögött feszültséggel telnek a mindennapok – írja a Bors.

A remek munkát végző spanyol vezetőedző, Joan Carrillo Milan és a sportigazgató, Burcsa Győző között ugyanis hónapokkal ezelőtt megromlott a viszony. A folyosói pletykák szerint a tréner nehezményezte, hogy főnöke a megkérdezése nélkül igazolt futballistákat a télen. Ráadásul olyanokat, akik nem vitték előbbre a csapat szekerét. A macedón Mirko Ivanovszki négy bajnokin jutott szóhoz, a francia Rémi Maréval tíz percet kapott Carrillótól, a holland Kees Luijckx viszont egyet sem.

Mindemellett feszültség forrása, hogy több meghatározó játékosnak hamarosan lejár a szerződése, mégsem hosszabbítottak még a kapus Juan Calatayuddal, Juhász Rolanddal, Sándor Györggyel, Filipe Oliveirával, Arturo Álvarezzel és Nikolics Nemanjával, míg Feczesin Róbert nemrégiben a tévében árulta el, hogy a nyáron legszívesebben ismét légiósnak állna.

Mindez pedig erősíti azokat a híreket, amelyek szerint elképzelhető, hogy bajnoki elsőség ide vagy oda, Fehérváron új, kisebb költségvetésű, több magyar fiatalt foglalkoztató csapatot építenek, magyar edző irányításával. A nemrégiben a Haladás felkérését visszautasító Horváth Ferenc, a kecskeméti sikeredző Bekő Balázs, illetve az edzőképzés főnöke, Szalai László lehetséges érkezését rebesgetik.

– Öntől hallok először arról, hogy megromlott volna a viszonyom Carrillo edzővel. Szó sincs ilyesmiről, jól megy a csapatnak, egyébként sem foglalkozom a pletykákkal – próbálta lehűteni a kedélyeket a Borsnak nyilatkozva Burcsa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik