NB I

Priskin bocsánatot kért

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Priskin Tamás megbánta mindazt, amit a Gyirmót elleni kupamérkőzést követően mondott a csapat autóbusza mellett várakozó néhány ETO-szurkolóknak, és megérti felháborodásukat. A csatár abban bízik, hogy képes visszanyerni a bizalmukat, ehhez első lépésként a nyilvánosságot kihasználva kér bocsánatot, és kész arra is, hogy akár személyesen megtegye ugyanezt a szurkolótábor előtt.

– Nagyon sajnálom ami történt, ha vissza tudnám pörgetni az időt, másképp reagálnék, mint akkor tettem, ezért szeretnék minden ETO-szurkolótól bocsánatot kérni. Tudom, hogy a szurkolóknak mennyire fontos ez a klub, remélem elhiszik azt is, hogy nekem is az. Úgy érzem, ezt bizonyítottam akkor is, amikor külföldön játszottam, hiszen bármikor hazatértem, mindig eljöttem a nevelőegyesületemhez, és most, hogy a nyáron lehetőségem volt hazajönni, nem volt kérdés, hol folytassam a pályafutásomat. Szeretném újra a góljaimmal és a játékommal felhívni magamra a figyelmet, továbbra is mindent meg fogok tenni azért, hogy olyan játékot nyújtsak, amivel segíteni tudom az ETO-t. Természetesen ha bárki erről beszélni akar velem, nyitott vagyok erre, hiszen közös a cél: úgy segíteni az ETO-t, hogy arra minden győri szimpatizáns büszke lehessen – mondta a támadó az eto.hu oldalon.

Mint ismert, Priskin a gyirmóti kupameccs után visszaszólt a csapatbusznál várakozó, a kiesést számon kérő győri szurkolóknak, akik a DVTK elleni hazai bajnokin dallamba foglalva mocskolták a válogatott csatárt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik