NB I

Saját szurkolói szidalmazták Priskin Tamást

A verbális konfliktus előzménye a múlt szerdai Gyirmót–ETO kupatalálkozón történt szóváltás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ritka jelenség – még a magyar pályákon is –, hogy saját szurkolótábora szidalmazzon egy játékost. Szombaton Győrben ez történt, a Diósgyőr ellen csereként beálló Priskin Tamást mocskolták dallamba foglalva a győri ultrák. Igen, mocskolták, nem erős a kifejezés, de hogy mit is kiabáltak a drukkerek, azt inkább nem idéznénk, ugyanis nincs az a nyomdafesték, ami azt elbírná – írja a kisalfold.hu.

A szidalmazás előzménye a múlt szerdai Gyirmót–ETO (2-0) kupatalálkozón történt szóváltás, úgy tudni, a vereséget és kiesést érthetően nehezen viselő szurkolók számon kérték a gyenge teljesítményt a játékosokon, és a nyilván nem kedves szavak hallatán Priskin Tamás visszaszólt.

– Azt mindenki tudja, mit jelent Priskin Tamásnak az ETO, Győr, és természetesen a csapatnak is fontos a személye, tudása. Biztos vagyok benne, hogy ez a félreértés hamarosan tisztázódik, és megbékélnek egymással a felek, mert nyugalomra van most szükség, és ez mindenkinek az érdeke – reagált a szidalmazásra a DVTK elleni találkozót követően Tokody Tibor, a győriek megbízott trénere.

Olvasói sztorik