NB I

Diósgyőrből igazolnának

Vadász Viktort a Puskás Akadémia, a kameruni Abdouramant pedig a Nyíregyháza is szívesen látná.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap, a Videoton elleni 1-1-es döntetlennel lezárta az évadot a DVTK, amely felforgatott együttessel lépett pályára Székesfehérváron, hiszen Kádár Tamás eltiltás miatt csak a lelátóról nézhette az összecsapást, Debreceni András sérült volt, Nenad Rajics családi gyász miatt utazott haza. Három további külföldi játékos, Senad Huszics, William Alves és Zoran Kosztics engedélyt kapott arra, hogy hamarabb kezdjék meg a nyári pihenőt, Vági András és Nikházi Márk pedig más ok miatt nem került keretbe – írja a boon.hu.

Hogy kinek fejeződött be a diósgyőri pályafutása, egyelőre nem tudni, de Ivan Radosnak, Nenad Rajicsnak, Gohér Gergőnek, Vadász Viktornak, Mohamadou Abdouramannak és Zoran Koszticsnak a hónap végén lejár a szerződése.

Úgy tudni, közülük a szakmai stáb Ivan Radost és Zoran Koszticsot szeretné továbbra is a csapat soraiban tudni. Rajicsot nem marasztalják, hiszen hónapokkal ezelőtt már igazoltak egy hálóőrt, Antal Botond személyében, aki a tavaszi szezont Kaposvárott töltötte. A lejáró szerződésű játékosok mindegyikének van ajánlata máshonnan, az Észak-Magyarország információi szerint Vadászt a Puskás Akadémia, Abdouramant pedig az NB I-be frissen feljutott Nyíregyháza Spartacus is szívesen látná.

Az élő szerződéssel rendelkező futballisták közül a DVTK elsősorban Kádár Tamást szeretné értékesíteni a nemzetközi piacon, míg az angol Leicester Citytől kölcsönbe érkezett Futács Márkó maradására kevés esély mutatkozik, hiszen a kivásárlási ára elég magas, 250 ezer font (több mint 90 millió forint).

A támadót a Ferencvárossal hozták hírbe, és nem csupán azért, mert ott nevelkedett. A kapus Antal Botond mellett gyakorlatilag biztos érkezőnek tekinthető a 29 éves szombathelyi középpályás, Nagy Gábor (ezt egyébként a Rangadó.hu írta meg elsőként).

A hírek szerint nem csupán a játékoskeretben várható változás a nyári szünetben, hanem a szakmai stábban is. Úgy tudni, hogy Szrdjan Zsirojevics erőnléti edző Németországban folytathatja pályafutását.

A DVTK játékosai, szakmai stábja vasárnap este, a Videoton elleni bajnoki után megkezdték szabadságukat. A csapat tagjai a tervek szerint június 20-án kezdik a felkészülést Diósgyőrben, de nem ekkor edzenek először, ugyanis ezúttal is egyénre lebontott felkészülési tervet kaptak a szünetre a játékosok – írja a Borsod Online.

Olvasói sztorik