NB I

Halmosi és Nagy Gábor reménytelen

Illés Béla elmondta, hogy az ajánlattétel során a vezetők próbáltak elmenni a végsőkig a lehetőségeikhez képest.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu információi szerint a csütörtöki szombathelyi közgyűlés zárt részében is téma volt a Haladás saját nevelésű focistáinak bérigénye. Úgy tudjuk, a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője szerette volna, ha a testület tagjai áldásukat adják az igényekre. A képviselők azonban nem döntöttek, mondván a csapatot működtető kft. feladata eldönteni, vállalják-e a plusz terheket.

Érdeklődésünkre a Haladás sportigazgatója, résztulajdonosa, Illés Béla elmondta, hogy két rutinos játékos esetében már szinte reménytelennek látja a helyzete.

– Volt egy taggyűlésünk, amelyen határozat született arról, hogy mit ajánlunk a játékosoknak. Nagy Gábor jelezte, hogy nem fogadja el, Tóth Péter pedig néhány nap gondolkodási időt kért, igaz, ez már egy hete történt. Halmosi Péter menedzsere közölte, hogy ragaszkodnak az ő elképzelésükhöz, ami nagyon messze van a miénktől. Ezért Halmosit és Nagy Gábort lehetetlennek könyvelem el. Az ajánlatunk jelen pillanatban a legjobb, amit kínálni tudunk, tehát próbáltunk elmenni a végsőkig a lehetőségeinkhez képest – magyarázta Illés Béla.

Korábban már megírtuk, hogy az Illés Béla által említett három játékoson kívül Radó András, Guzmics Richárd, Simon Ádám és Hrepka Ádám is távozhat idén nyáron a szombathelyiektől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik