NB I

Radóról tárgyal a Fradi

Nyártól Budapesten folytathatja a gólgyártást, ha az FTC megegyezésre tud jutni a Haladással.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csakfoci.hu információi szerint megkezdődtek a tárgyalások Radó András ügyében a támadó jelenlegi klubja, a Haladás és a játékost megszerezni kívánó Ferencváros között. A budapesti zöld-fehérek hivatalosan is felvették a kapcsolatot a szombathelyiekkel, és a két csapat vezetői már a csatár vételáráról egyeztetnek.

Radó András összességében remek szezont tudhat maga mögött csapatában, hiszen 14 góljával az NB I-es góllövőlista negyedik helyén áll, stabil tagja a 6. helyen álló Haladásnak és a felnőtt válogatott ajtaján is kopogtat már.

A csakfoci.hu információi szerint a 21 éves játékos a nyártól akár már Budapesten, a Ferencváros színeiben folytathatja a gólgyártást, amennyiben a két csapat megegyezésre tud jutni egymással. A csatár ügye ugyanis egy fontos fázison lépett túl, miután az FTC hivatalosan is megkereste a Haladást az átigazolás ügyében, és a két klub már Radó vételáráról egyeztet egymással. Rövid időn belül az U21-es válogatott játékos lehetne a második szombathelyi, aki Fradi-mezt húz magára, hiszen a télen Ugrai Roland is a Ferencvároshoz került.

Tóth Miklós a nyugat.hu-nak megerősítette, hogy a Ferencváros valóban megkereste a Haladást, hogy szeretné megszerezni a csatárt. Ennél többet azonban egyelőre nem tudott mondani.

Olvasói sztorik