NB I

„Úgyis hülye maradok”

Tóth Bálint számára nagyon jó eredmény lenne, ha a Lombard FC meg tudná tartani mostani pozícióját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felkészülési időszakban az anyagi gondok napvilágra kerülésével, valamint kiváló eredményeivel hívta fel magára a figyelmet a Lombard Pápa, amely kilenc edzőmeccse közül egyet sem vesztett el, ráadásul a Ligakupában valósággal lemosta a pályáról a Kecskemétet (5-1) egy héttel ezelőtt.

A bajnokságon kívül a két kupasorozatban is versenyben van a csapat, amelynek azonban kissé szűkösnek tűnik a játékoskerete. A veol.hu oldalon Tóth Bálint vezetőedző elmondta, ennek ellenére minden fronton addig mennek előre, ameddig van esélyünk van. Nem foglalkoznak azzal, hogy kevesen vannak, így legalább lesz lehetőség, hogy az újonnan idekerülő, vagy az ősszel kevesebbet játszó futballisták megmutassák magukat.

A tréner pozitívumnak tartja, hogy kevés olyan játékos távozott, aki ősszel meghatározó volt. Elmondta, hogy Csizmadia Csaba személyében egy értékes csapatember került az öltözőbe. Természetesen ezúttal sem maradhatott el egy Tóth Bálint-féle aranyköpés. Amikor megkérdezték, hova várja a tabellán csapatát a végelszámolásnál, íme felelt:

– Ha azt mondom, hogy a harmadik helyre várom a csapatomat, akkor nagyjából mindenki kiröhög. Ha azt mondom, hogy sajnos a tabella végére érhetünk csak oda, akkor meg azt mondják, ez teljesen meghülyült. Tehát mindenféleképpen úgyis hülye maradok. Jelen pillanatban számomra nagyon jó eredmény lenne, ha meg tudnánk tartani a mostani pozíciónkat. Arról már nem is beszélve, ha netalán sikerülne még egy-két hellyel előrébb lépni – mondta Tóth Bálint.

Olvasói sztorik