NB I

„Rosszul esik egy-egy beszólás”

Tóth Bálint reméli, hogy egyetlen ellenfél sem fogja felülmúlni akaratban, küzdőszellemben a csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Perutz-stadion emeleti tanácstermében, körülbelül harminc szurkoló jelenlétében megtartotta hagyományos, szezon előtti ankétját a Lombard Pápa.

A szokásoknak megfelelően Szemán György klubigazgató köszöntötte a megjelenteket, majd a téli érkezők, Csizmadia Csaba, Kulcsár Kornél, Jagodics Bence és Horváth Richárd röviden bemutatkoztak. Természetesen Szűcs Lajos csapatkapitány és Tóth Bálint vezetőedző is ott volt a jó hangulatú találkozón.

– Jelen pillanatban nem tudom megmondani, hogy sikerült a felkészülésünk, azt majd a bajnoki és kupaeredmények mutatják meg – kezdte Tóth Bálint. – Persze, lehet mondani, hogy nyertünk Kecskeméten öt-egyre, és jól sikerült a bemutatkozásunk, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy a hétfői edzésen megtapsoltak minket, nagyon jólesett mindenkinek. Az biztos, hogy kőkemény harc lesz tavasszal, melyben nagy szükségünk lesz a drukkereinkre. Ősszel bizonyították, hogy szeretik ezt a csapatot, az edzőt kevésbé. Nem tagadom, rosszul esik egy-egy beszólás a lelátóról, de azt már tudomásul vettem, hogy ha rosszul szerepel a gárda, akkor rossz az edző, ha jól szerepel a csapat, akkor jó a csapat, ez az edzői pálya sajátossága.

A vezetőedző kifejtette: előfordulhat, hogy nem nyernek meg minden meccset tavasszal, de játékosaitól azt kérte, soha ne forduljon elő, hogy az ellenfél akaratban, küzdőszellemben felülmúlja őket.

– Tisztában vagyunk, hogy közvetlen riválisaink kőkeményen erősödtek, azt még nem tudom megmondani, hogy mi mennyit erősítettünk. Tény, hogy igazoltunk egy válogatott labdarúgót, azon kívül itt ül mellettem három tehetséges fiatal, akikről majd éles helyzetben derül ki, mekkora erősítést jelentenek számunkra. Tény, hogy a távozók miatt fizikálisan meggyengültünk, főleg Quintero távozását sajnálom, hiszen a bajnokság második felében már többször is úgy játszott, ahogy szerettem volna – fogalmazott Tóth Bálint.

Az ankéton elhangzott, hogy Goran Marics még legalább egy hónapig nem lesz bevethető állapotban, Dlusztus András pedig szinte biztos, hogy a tavaszt is kihagyja – írja a papa-ma.hu.

Olvasói sztorik