NB I

Szlovákiában is győzött a Lombard

Az élvonalbeli FC Nitra otthonában nyertek.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
FC Nitra (szlovák) – Lombard Pápa Termál FC 1-3 (1-0)
Nyitra, Szlovákia
Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Struhar, Présinger, Németh M. – Tajthy, Sekour, Orosz – Király, Eszlátyi, Kenesei. Cserék: Nagy S., Nagy T., Kulcsár, Griffiths, Csizmadia, Arszics, Horváth R. Edző: Tóth Bálint
Gólszerzők: Cleber (8.), illetve Sekour (tizenegyesből 72.), Nagy T. (86.), Kulcsár K. (90.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Továbbra is szerda-szombat ritmusban játssza felkészülési mérkőzéseit a Lombard Pápa, amely ezúttal a szlovák első osztályban szereplő FC Nitra otthonában lépett pályára.

A Pápa nagyon hamar, már a nyolcadik percben hátrányba került. A kapott gól nem szegte a vendégek kedvét, az első félidőben több helyzetet is kidolgoztak, azonban a kapuba nem sikerült betalálniuk. A második játékrészben Sekour egyenlített tizenegyesből. Aztán a találkozó hajrájában előbb Nagy Tamás, majd Kulcsár is beköszönt a hazaiaknak, amivel kialakult a 3-1-es vendégsiker.

A Lombard remek előjelekkel várhatja a tavaszi szezont, hiszen nyolc edzőmérkőzésén veretlenek maradt. A Siófok ellen próbajátékon szereplő Szilágyi Márk, Pechi Tamás, valamint Schmid Máté játékára sem tart igényt a vezetőség, a fiatal labdarúgók szombaton már el sem utaztak a kerettel – írja a papa-ma.hu.

Olvasói sztorik