NB I

Végig akarja játszani a tavaszt

A kézközépcsont-törést szenvedő Kulcsár Kornél kezéről lekerült a gipsz, így újra a társakkal készülhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A múlt héten dőlt el véglegesen, hogy a Pápa csapatában futballozik tavasszal Kulcsár Kornél, akit a Szombathelyi Haladás ad kölcsön fél évre. Az őszt Zalaegerszegen töltő középpályásra annak ellenére is számítottak a Lombardnál, hogy az egyik edzésen kézközépcsont-törést szenvedett. A Rangadó.hu megkereste a 22 éves játékost, aki elmondta, hogy már lekerült a gipsz a kezéről, így bekapcsolódhat a közös munkába.

– Hétfőn vették le a kezemről a rendes gipszet, és kedden fogják felrakni a sportgipszet. Már a múlt héten is tudtam edzeni, igaz, a társaktól külön, labda nélkül tréningeztem. Mostantól azonban már bekapcsolódhat én is a munkába – mesélte Kulcsár.

A középpályás elmondta azt is, hogy jól érzi magát Pápán, és a tavasszal minél többet szeretne pályára lépni az élvonalban.

– Teljesen rendben van minden, és úgy tűnik, hogy a klub anyagi gondjai is rendeződnek. Jól érzem magam, a közeg is remek, a keret kilencven százalékát már ismertem korábbról, úgyhogy a beilleszkedéssel semmi gond nem volt – mesélte Kulcsár Kornél. – Nagyon fontos volt számomra, hogy az újra az NB I-ben futballozzak. Minden nap keményen dolgozok, és szeretném ezt a félévet végigjátszani az élvonalban.

Olvasói sztorik