NB I

Próbajátékosok gólja Pápán

Kulcsár Kornél szabadrúgását Koszó Balázs értékesítette a Ferencváros II elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Lombard Pápa Termál FC – Ferencváros II 1-0 (0-0)
Pápa, 100 néző
Pápa: Horváth G. – Nagy S., Nagy T., Koszó, Jagodics B. – Eszlátyi, Dóczi, Király B., Tajthy – Basztajics, Baldauf. Cserék: Markek, Németh M., Rodenbücher, Struhar, Kulcsár K., Puskás, Radics, Tóth G., Orosz M., Présinger. Edző: Tóth Bálint
Gólszerző: Koszó (56.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pápaiaknál hiányoztak a meghatározó külföldi játékosok. Ahogy már beszámoltunk róla, a költségcsökkentést elhatározó klubnál Quintero, Griffiths, Arszics és Sekour esetében még nincs megállapodás a folytatásról.

Hiányzott továbbá Szűcs Lajos, Présinger, Kenesei, Szabó Ottó, illetve a sérült Dlusztus és Marics.

A Pápa kezdte jobban a meccset, a hetedik percben Nagy Tamás fejese jelentette az első veszélyt. Tíz perccel később Baldauf lövésénél kellett védenie a Fradi hálóőrének, ezek után magához tértek a fővárosiak. Kovács és Kuznyecov is távolról veszélyeztetett, de Horváth Gábor mindkétszer a helyén volt. A folytatásban leginkább szögletekben mutatkozott meg a hazai fölény, az egyik után ismét Nagy Tamás veszélyeztetett, ám ekkor néhány centit tévedett.

A második félidőben még nagyobb lett a Lombard fölénye, és ez bő tíz perc alatt góllá is érett. Kulcsár Kornél szabadrúgására középen Koszó Balázs érkezett, és a hálóba lőtt (1-0). Ezután a gólszerző még a kapufát is eltalálta, és a hazaiak dominanciája további szögletekben mutatkozott meg, ám újabb gólt nem sikerült elérniük. A hazaiaknál a próbajátékon lévő szerb Basztajics nem nyújtott emlékezetes teljesítményt.

Tóth Bálint: – Jó mérkőzést játszottunk, amely egy kiváló edzésnek felelt meg.

Lipcsei Péter: – Jó ellenféllel, egy jó NB I-es csapattal játszhatunk, ez a fejlődésünket jól szolgálta.

Olvasói sztorik