NB I

Minden légiós távozik?

Elsősorban a külföldieken spórolhatna a Lombard FC, de már érkezőkről is szó van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy héttel ezelőtt kezdte a téli alapozást a Lombard Pápa együttese. Bár sok idő még nem telt el azóta, szinte naponta jelennek meg friss hírek a csapat háza tájáról. Eddig túl sok pozitívumról nem lehet beszámolni, hiszen mint ismert, anyagi nehézségek adódtak a klubnál. A megszorítások miatt a játékosok fizetését is csökkentik, akikkel pedig nem sikerül megállapodni, élő szerződésük ellenére is csapatot kereshetnek maguknak.

A papa-ma.hu úgy tudja, többen is éltek a lehetőséggel. Kenesei Krisztián a Vasassal tárgyal, Sekour és Griffiths jelenleg Franciaországban tartózkodik, Quintero pedig Kolumbiában szeretné folytatni a pályafutását. Lazar Arszics még mindig Törökországban szerepel próbajátékon, Zoran Supics és Jasmin Mecsinovics játékjogát felfüggesztette az MLSZ, Novica Makszimovics sérült, Szabó Ottó a tanulmányai miatt nincs Pápán, Orosz Márk pedig a válogatott összetartásán vesz részt.

Betegségéből felépülve már a társakkal edzett Peter Struhar, és a próbajátékon szereplő húszéves Jagodics Bence. Új szerzemény lehet a 24 éves szerb irányító középpályás, Nebojsa Basztajics, akit ezen a héten tesztel a szakmai stáb, valamint Kulcsár Kornél, aki a Haladástól érkezhet.

– Nehezíti a helyzetünket, hogy a játékosok jó része nem hajtotta végre a téli pihenőre kiírt felkészülési tervet, ez betudható annak, hogy az anyagi problémákkal voltak elfoglalva. Természetesen vannak, és várhatóak is még próbajátékosok, akiket folyamatosan tesztelünk. A Ferencváros II ellen szeretném megtudni, mire képesek, illetve igyekszünk a fiatalokra építeni. Meglátjuk, sikerül-e megerősíteni a keretet – mondta Tóth Bálint vezetőedző.

A Lombard Pápa szerdán 13 órától a Ferencváros II ellen, hazai pályán kezdi az edzőmeccsek sorát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik