NB I

Haladás-védőt tesztel a Lombard

A fiatal Jagodics Bence szerződtetéséről hamarosan dönt a szakmai stáb.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délelőtt megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Lombard Pápa csapata is. Tóth Bálint tanítványai ezen a héten felvezető edzéseken és különféle felméréseken vesznek részt.

Az újesztendő első edzéséről többen hiányoztak. Griffiths és Quintero még nem érkezett vissza hazájából, ők valószínűleg a papírügyeiket intézik. Lazar Arszics a klubvezetés engedélyével Törökországban szerepel próbajátékon február 5-ig. A szerb középpályást élő szerződés köti a pápaiakhoz, de Szemán György klubigazgató tájékoztatása szerint megfelelő ajánlat estén kérője kivásárolhatja kontraktusából a játékost – írja a veol.hu.

Mint ismert, a bundaügy miatt Mecsinovics és Supics játékjogát is felfüggesztette a Magyar Labdarúgó Szövetség. A két védő sorsa bizonytalan, ettől függetlenül Supics részt vett az első edzésen, ahogy a sérülése után lábadozó Goran Marics is. A vezetőedző elmondása szerint Maricsra még körülbelül egy hónap rehabilitáció vár, azonban a rutinos csatár visszatérését egy rendkívül komoly családi tragédia is hátráltatja.

Egy új arcot is felfedezhettek az edzőpályán: a húszéves Jagodics Bence a Szombathelyi Haladás utánpótlásából érkezett próbajátékra a Pápára. A jó felépítésű belsővédő többszörös korosztályos válogatottnak mondhatja magát, a szakmai stáb hamarosan dönt a szerződtetéséről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik