NB I

Beismerték az anyagi gondokat

A pénzhiány miatt fizetés-, és létszámcsökkentés várható a Lombard csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a sajtóban megjelent információk nagy része túlzó volt, ám a tény igaz, valóban felvetődtek anyagi nehézségek a klubnál, ami csúszásokhoz vezetett. Ennek oka egyszerű: a vezetőség a szezon kezdetén megállapított egy költségvetést, ami tartható lett volna, de a bevételek egy része elmaradt – írja a Lombard Pápa honlapja.

A változások alapja, hogy csökkenteni kell a kiadásainkat, amit jelen helyzetben fizetés-, illetve létszámcsökkentéssel érhetünk el. Az ehhez szükséges tárgylásokat már megkezdtük a játékosokkal, akikkel hamarosan újra leülünk, és remélhetőleg meg tudunk egyezni a mindkét fél számára pozitív jövőről.

A Rangadó.hu kedden este megírta, hogy hosszú idő után távozik Árki Gábor klubmenedzser, ezt most a közleményben is megerősítették.

A klub és a vezető közös megegyezéssel bont szerződést, feladatait a jövőben a jelenlegi vezetőség látja el. A klub köszöni az itt eltöltött időszak alatt végzett munkáját, és reméljük, hogy továbbra is elkötelezett híve marad a Lombard csapatának – írja a pápaiak honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik