NB I

Koszó és Kulcsár is Pápán

A Kecskemétről távozó védő és a Haladás középpályása is edzésbe állt a Lombard együttesénél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy várható volt, folyamatosan érkeznek próbajátékosok a Lombard Pápához. Az elmúlt héten a felkészülést a csapattal kezdte a szombathelyi Jagodics Bence, de ahogy azt a Rangadó.hu megírta, keddtől a csapattal készül a Haladás középpályása, Kulcsár Kornél is, aki korábban kölcsönben Zalaegerszegen futballozott. Csatlakozott a bakonyiakhoz a 24 éves szerb irányító középpályás, Nebojsa Basztajics, aki korábban Szombathelyen nem felelt meg az elvárásoknak.

Szintén részt vesz Tóth Bálint edzésén a 25 éves védő, Koszó Balázs, aki Kecskeméten nevelkedett, majd a Ferencvárosnál töltött három évet. Miután visszakerült a KTE-hez, 2007-ben bemutatkozott a felnőtt csapatban, tagja volt a feljutást kivívó csapatnak is. 2009-ben kölcsönadták a Bőcs csapatának, majd 2010-ben a Szigetszentmiklóshoz került, végül visszatért Kecskemétre. A télen biztossá vált, hogy nem szerepel nevelőegyesülete hosszútávú elképzeléseiben, így távozása elé nem gördítettek akadályt.

A Ferencváros II elleni, szerdai találkozón további játékosokat tesztel a pápai szakmai stáb, kilétük egyelőre ismeretlen – írja a papa-ma.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik