NB I

Kenesei Krisztián marad

Orosz Márk sem távozik a Lombard csapatától, a légiósok viszont valószínűleg nem térnek vissza.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár szinte biztosra vehető, hogy a külföldi játékosok nem térnek vissza a Lombard Pápa csapatához, úgy tűnik, két fontos labdarúgóját sikerül megtartania a klubnak, ugyanis Kenesei Krisztián, és a Ferencváros kölcsönjátékosa, Orosz Márk is marad – írja a papa-ma.hu.

Kenesei iránt korábban az NB II-es Vasas, és a Ferencváros futsal csapata is érdeklődött, ennek ellenére Pápán folytatja, a klub engedélyével viszont nagypályás kötelezettségei mellett teremben is kipróbálhatja magát. Orosz Márk ősszel nagyon jó teljesítményt nyújtott, fontos gólokat szerzett. A támadó úgy nyilatkozott, szeretne Pápán maradni, és minél több játéklehetőséghez jutni.

– Mindenféleképpen szeretnék maradni a Lombardnál, jól érzem magam, nagyon jó a közösség, ősszel jó eredményt értünk el a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában egyaránt. Bízom benne, hogy hamar rendeződnek a dolgok, sikerül erősítenünk, és akkor ott folytathatjuk, ahol tavaly abbahagytuk – mondta Orosz Márk.

A hírek szerint a Szombathelyi Haladás labdarúgójának, Kulcsár Kornélnak sikerült meggyőznie a vezetőséget, és annak ellenére, hogy a 22 éves középpályás az egyik edzésen kézközépcsont-törést szenvedett, szeretnék, ha maradna Pápán. Koszó Balázst tovább tesztelik, ahogy a Deportivo La Corunát is megjárt, legutóbb az osztrák SV Ried csapatában szereplő spanyol középpályás, Iván Carril is lehetőséget kap a bizonyításra.

Olvasói sztorik