NB I

Egyelőre nem lesz Fradi-játékos

Kenesei Krisztiánt valóban megkereste az FTC teremlabdarúgó-szakosztálya, de nem igazol oda.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros teremlabdarúgó-szakosztálya kedden délelőtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen bemutatták az NB II-es csapat új szakmai stábját, illetve két új játékost.

Az esemény hétfő esti meghívójában az szerepelt, hogy a résztvevők között lesz „Kenesei Krisztián az FTC Futsal csapatának új játékosa” is, de a klub honlapjának beszámolójában már szó sem volt a Lombard Pápa csatáráról, és a képeken sem szerepelt.

Szintén az egykori válogatott játékossal kapcsolatos, hogy a Rangadó.hu értesülése szerint majdnem biztos, hogy az NB II-es Vasas együttesében folytatja pályafutását.

Érdeklődésünkre Kenesei Krisztián elmondta, nem érti, miért harangozták be a sajtótájékoztatóra, hiszen bár valóban megkeresték a Fraditól, de tárgyalásig nem jutottak el.

– Megkerestek, beszélgettem a szakosztályelnökkel, de semmi konkrétum nem hangzott el. Mondták, hogy jó lenne, ha a csapatukban játszanék, de nem mondtam igent – magyarázta Kenesei Krisztián. – Még mindig itt vagyok Pápán, élő szerződésem van, és ezt meg kellene beszélnem a vezetőkkel, illetve az edzővel is. Szívesen játszanék náluk, mert imádok kispályázni, de ezt nem csak én döntöm el. Ha engedélyeznék, szívesen elfogadnám a hívásukat, de csak ennyiről van szó. Az nem valós, hogy odaigazoltam, nem is tárgyaltunk, tehát nem köthettem szerződést. Pápán egyelőre nem történt semmi előrelépés, hamarosan tárgyalni fogok a tulajdonossal. Nem szeretnék mindenáron eligazolni, de meg kell beszélnünk egy-két dolgot…

Olvasói sztorik