NB I

Tóth Bálint válogat

A próbajátékosok közül a kameruni csatár és a spanyol középpályás sem kell az edzőnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Pápa eddig négy felkészülési mérkőzést játszott, a mérleg két győzelem és két döntetlen. A szombati, kispesti találkozó (1-1) után eldőlt, hogy a klub nem kínál szerződést a próbajátékon lévő kameruni Louis Rene Zomének, a 26 éves csatár ugyanis a szakmai stáb megítélése szerint nem jelentene erősítést a csapat számára. Ivan Carril szintén nem szerződik Pápára, a spanyol középpályás már a kispesti meccsre sem tartott a Lombarddal. Ellenben sikerült megegyeznie a klubvezetésnek a gárda őszi házi gólkirályával, Georges Griffithsszel, aki ennek köszönhetően tavasszal is hazánkban futballozik majd.

Mint ismert, a közelmúltban két labdarúgóval már megállapodott a Lombard vezetése: a szombathelyi Kulcsár Kornél kölcsönjátékosként érkezik fél évre, és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb az NB II-es Gyirmótban szereplő, egykori válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja – írja a veol.hu.

A Haladás fiatal játékosa, Jagodics Bence továbbra is a pápaiaknál szerepel – hiszen ő lőtte a csapat egyetlen gólját szombaton –, pedig korábban arról szóltak a hírek, hogy rá sem tartanak igényt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik