NB I

Pedig nem is próbajátéknak indult…

Koszó Balázs nem lesz a Lombard játékosa, de szeretné, ha az átigazolási időszak végéig eldőlne a sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kecskemétről távozó Koszó Balázs a múlt héten a Lombard Pápa együttesével készült. A 25 éves védő a Ferencváros II elleni edzőmérkőzésen győztes gólt szerzett, hétfőn azonban kiderült, hogy nem kap szerződést a klubtól, és ezen a héten már nem is edz a csapattal. A Rangadó.hu megkereste a labdarúgót, aki elárulta, eleinte nem is próbajátékra érkezett Pápára, és több tényező is befolyásolta, hogy végül nem lett a Lombard FC játékosa.

– Gyakorlatilag nem is próbajátéknak indult ez a pápai történet – kezdte Koszó Balázs. – Az egyik legjobb barátomon, Orosz Márkon keresztül szerettem volna edzéslehetőséget kérni, hogy ott készülhessek, hiszen nincs klubom. Tóth Bálint erre igent mondott, és ezúton meg is szeretném köszönni neki. Elkezdtem tréningezni a csapattal, és szóba került, hogy esetleg odaszerződök. Igazából mindvégig több befolyásoló tényező is volt abban, hogy szombaton végül úgy döntöttünk, nem lesz hosszabb távú együttműködés a pápai klub és köztem.

A kecskeméti nevelésű védő elmondta, hogy jelen pillanatban egyedül készül, de szeretné, ha minél előbb eldőlne, hol folytatja a pályafutását.

– Jelenleg egyedül készülök. Muszáj edzeni, hiszen az átigazolási időszak végéig szeretném ha eldőlne, hol fogom folytatni – magyarázta Koszó. – Nincs megállás, és bízom benne, hogy hamarosan rendeződni fog a helyzet. Vannak lehetőségek, de amíg nincs konkrétum, addig nem szeretnék elkiabálni semmit.

Olvasói sztorik