NB I

Három légiós visszatér

Csizmadia Csaba érkezett; Arszics, Sekour és Griffiths pedig továbbra is a csapatot erősíti.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard Pápa csapatától távozó játékosok névsora meglehetősen rövid, és szűk egy hónappal a bajnokság márciusi folytatása előtt kezd végérvényesen kirajzolódni a végleges tavaszi játékoskeret – írja a klub honlapja.

A korábban a magyar válogatottban is szereplő Csizmadia Csabával másfél éves szerződést kötöttek. A hazai és nemzetközi rutinnal is rendelkező védő nagy erőssége lehet a csapatnak. A fiatal középpályás, Kulcsár Kornél már hetek óta Pápán készül, vele és klubjával, a Haladással a megállapodás nagyon közel van. Fél évre érkezne kölcsönbe a Lombardhoz.

A légiósok közül már Youseff Sekour és Lazar Arszics is Pápán készül, a középpályás a Sopron ellen már pályára is lépett, a szerb támadó pedig várhatóan a következő felkészülési mérkőzéseken kap lehetőséget. Az elefántcsontparti csatár, Geroges Griffiths ezen a héten érkezik vissza Pápára, neki is érvényes szerződése van a klubbal.

Cezar Quintero hazája, Kolumbia élvonalában folytatja a játékot, Rodenbücher István pedig jelenleg az MTK-nál van próbajátékon. Amennyiben megfelel, a pápaiak klub nem gördít akadályt a távozása elé, hiszen fél év múlva lejár a szerződése.

„Rodenbücher Istvánnak a kezdőcsapatban adtam lehetőséget, mert bár jól ismerjük, szerettük volna felmérni, hogy milyen állapotban van. Nos, örömmel jelenthetem, hogy a védőn látszik, hogy az elmúlt hetekben is keményen dolgozott, ráadásul az elmúlt években sokkal rutinosabbá is vált. Mivel szükségünk van még egy belső védőre, szorgalmazom a szerződtetését” – nyilatkozta az MTK honlapján Garami József vezetőedző.

Rodenbücher Istvánhoz hasonlóan a szerb középpályás, Novica Makszimovics sorsa is napokon belül eldől majd Pápán.

FRISS:

Tóth Bálint a próbajátékosokról úgy nyilatkozott, hogy az Újpest 21 éves támadója, Horváth Richárd a szombati találkozón is lehetőséget kap a bizonyításra. Elvis Louse és Acassou Dias is igyekezett meggyőzni a pápaiak vezetőedzőjét, aki viszont nem tart rájuk igényt.

Amennyiben sikerül Rodenbücher István próbajátéka az MTK-nál, elképzelhető, hogy a fővárosiaknál kölcsönben szereplő ferencvárosi Batik Bencét meg tudják szerezni. Tóth Bálint hozzátette, a későbbiekben még egy Finnországban játszó holland játékos is csatlakozik a kerethez – írja a papa-ma.hu.

Olvasói sztorik