NB I

Nem volt osztálykülönbség

A Lombard Pápa 3-2-re nyert az NB II-es Sopron ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard Pápa szerda délután a másodosztályú Sopron csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen. A téli felkészülés során először került be az SVSE keretébe a sérülésből felépült Fazakas Géza és Fazekas Norbert. A találkozót Németh László betegség, Gaál Bálint pedig sérülés miatt kihagyta. A pápaiak a brazil Acassou Dias és a nigériai Elvis Louse személyében két középpályást reszteltek. Újra pályára lépett a visszatérő Youssef Sekour is.

A 26. percben az első pápai szögletet követően Király Botond elé pattant a labda, aki húsz méterről nagy erejű lövést eresztett meg. A labda egy soproni védőn irányt változtatott, így becsapta Halasi kapust, és a hálóban kötött ki (1-0). Három perccel később Heffler Norbert szabadrúgását követően Horváth András vette le a labdát büntetőpontnál, kapura fordult, és a hálóba lőtt (1-1). Az első félidő ráadásában Kenesei Krisztián végzett el szabadrúgást a tizenhatos sarkáról, középre adását a lesgyanús helyzetben lévő Csizmadia Csaba a kapuba lőtte (2-1).

A sok csere után visszaesett a játék színvonala, de egy-egy gól így is esett a második félidőben. A 75. percben egy jobboldali akció után a középre tett labdát Eszlátyi István fejelte a hálóba (3-1). Öt perc múlva szépített a Sopron: ezúttal is a jobb oldalon futott azt akció, a beadást két pápai is elvétette, Balázs Richárd pedig a kapuba bombázott (3-2). Nem volt osztálykülönbség a két csapat között a változatos iramú találkozón.

Felkészülési mérkőzés

Lombard Pápa Termál FC – Soproni VSE-GYSEV 3-2 (2-1)

Pápa. Játékvezető: Szilasi

Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Présinger, Struhar, Csizmadia – Tajthy, Sekour, Király B., Horváth R. – Eszlátyi Kenesei. Cserék: Markek, Nagy S., Nagy T., Jagodics B., Kulcsár K., Acassou, Elvis, Németh M., Szabó O. Edző: Tóth Bálint

Sopron: Halasi – Pados, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A., Deme, Varga G., Szabó L. – Erdélyi, Heffler N. Cserék: Heinrich, Balázs R., Maráczi, Szabó Zs., Nyilasi B., Fazekas, Fazakas, Faggyas. Edző: Supka Attila

Gólszerzők: Király B. (26.), Csizmadia (45+1), Eszlátyi (75.), illetve Horváth A. (29.), Balázs R. (80.)

Olvasói sztorik