NB I

Tovább erősödhet az MTK

Rodenbücher István érkezésével újabb rutinos játékossal bővülhet a kék-fehérek kerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozhat a Lombard Pápa együttesétől a rutinos védő, Rodenbücher István. A 29 éves futballista az MTK játékosaként mutatkozott be az élvonalban, majd a Ferencvárosban futballozott egy évet, onnan került Pápára.

Szerződésének felbontására még nem került sor, de csütörtökön pont kerülhet az ügy végére, így könnyen lehet, hogy az egykori kétszeres magyar válogatott védő visszatérhet nevelőegyesületébe, ahol 13 évet töltött.

– Igaz, hogy távozhatok Pápáról. Ma edzettem először az MTK csapatával – mondta Rodenbücher István a Rangadó.hu megkeresésére. – Egyelőre ennyi történt. Úgy néz ki, hogy csütörtökön fogjuk megbeszélni a továbbiakat a Pápa és az MTK vezetőivel, de addig is kaptam edzéslehetőséget Garami József csapatában.

Januárban Vaskó Tamás is az MTK keretével edzett, de végül a Puskás Akadémia csapatához szerződött, így adja magát a kérdés, hogy Rodenbücher is csak edzeni fog a Hungária körúton, vagy visszatér egykori sikerei helyszínére?

– Itt edzek, és lehetséges, hogy az MTK labdarúgója leszek ismét. Nagyon jól éreztem magam az edzésen, jó volt a hangulat. Labdás edzés volt, mellette néhány erősítő gyakorlattal. Kedden edzőmeccs vár a csapatra, amelyen én is pályára fogok lépni, és majd utána elválik, hogy az MTK-ba focizom-e tavasszal, vagy pedig maradok Pápán – mondta Rodenbücher.

Olvasói sztorik