NB I

Nagytakarítás a sereghajtó Rákóczinál

Selymes Tibor vezetőedző az eddigi játékoskeret nyolc tagjára nem tart igényt, és még további változások is várhatók az előttünk álló napokban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az új vezetőedző az elmúlt napok felmérései, tesztjei, az egymás közötti játék, illetve az őszi szezon hat-nyolc mérkőzésének megtekintése után tett javaslatot az átalakítás első lépésére, a keretszűkítésre. Selymes Tibor megítélése szerint nyolc labdarúgó, Marko Ranilovics, Jánvári Gábor, Oláh Lóránt, Stjepan Babics, Bojan Pavlovics, Major Ádám, Waltner Róbert és Aaron Addo Dankwah nem tudja segíteni a csapat munkáját a kiesés elleni harcban, így a szakmai stáb nem tart rájuk igényt a továbbiakban.

Az együttes tagjai hétfőn utaznak el a debreceni erőnléti edzőtáborba, és a megnevezett játékosok már nem tartanak a többiekkel. Illés János hétfőn egyeztet mind a nyolc érintettel a jövőről. A lehetséges lépések között szerepel a szerződésük felbontása vagy a kölcsönadásuk más klubnak. Az előttünk álló időszak munkája alapján még további változások is várhatók a keretben.

További hír, hogy a rutinos kapus, Posza Zsolt kérte, hogy ne kelljen elutaznia az edzőtáborba, és bejelentette, hogy szeretné alacsonyabb osztályban folytatni vagy pedig befejezni a pályafutását. Megérkezett az első új szerzemény: a szlovén kapus, Szafet Jahics szerződést bontott az NB II-ben szereplő Zalaegerszeggel, és Kaposváron folytatja.

Az elképzelések szerint a tavasz mérkőzéseit 23 fős keret tagjai vívják meg, 20 mezőnyjátékos és 3 kapus. Az átalakítás tehát megkezdődött, és a napokban már több új futballista is érkezik próbajátékra. Az ő sorsukról a szakvezetés dönt majd – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik