NB I

Selymes Tibor megérkezett

A sereghajtó Rákóczi szakmai stáb kialakításáról az új vezetőedző dönt majd.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Selymes Tiborral szóban már megállapodott az élvonalban sereghajtó Rákóczi FC elnöke, Illés János, és a remények szerint a felkészülés kezdetéig a szerződést is szentesítik a felek. A szakember már megérkezett Magyarországra, és megkezdte az egyeztetéseket a klubvezetéssel – írja a klub honlapja.

– Az edzőváltás az elmúlt hónapokban kialakult körülmények következménye – mondta Illés János. – Abban bízunk, hogy javul a csapat eredményessége, mert nem akarjuk feladni a bennmaradásért folytatott versenyt. A játékoskeretben is történnek majd változások, és úgy tűnik, többen fognak távozni, mint érkezni. Olyan minőségi labdarúgókat szeretnénk igazolni, akik segítenek a célok elérésében.

Azokról a találgatásokról, mely szerint új befektető érkezik a Rákóczihoz, és amelyet összefüggésbe hoznak Selymes Tibor érkezésével, Illés János nem kívánt nyilatkozni. Mint ismert, a csapat mezszponzora, az Ippon Energy nevű energiaital-cég mögött a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség romániai magyar elnöke, Vízer László Máriusz áll, aki korábban a soproni labdarúgóklubban vállalt felemás megítélésű szerepet.

Olvasói sztorik