NB I

Kapuskirúgásokkal kezdtek

Ranilovics, Posza és Rusák sem maradhat a sereghajtó Rákóczinál, viszont Balajcza visszatérhet!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délután megkezdte a téli felkészülést az élvonalban sereghajtó Kaposvári Rákóczi. Illés János ügyvezető-elnök már többször elmondta, hogy komoly változások lehetnek a csapatnál, és úgy tűnik, az új vezetőedző, Selymes Tibor partner lesz ehhez.

Korábban már távozott a horvát csatár, Bojan Vrucina, az első edzésen pedig a Rangadó.hu információja szerint bejelentették, hogy az új tréner döntésének értelmében nincs maradása a tősgyökeres kaposvári kapusedzőnek, Házi Lászlónak sem. Helyette Gendúr László érkezik, aki korábban Sopronban már együtt dolgozott Selymessel, illetve Vízer László Máriusszal, aki annak idején tulajdonos volt, most főtámogatóként van jelen a klub életében.

És ez még nem minden: értesülésünk szerint a felnőtt keret mindhárom kapusának távoznia kell: a szlovén Marko Ranilovics, a rutinos Posza Zsolt, valaint az U20-as válogatott Rusák Edvárd is új klubot kereshet magának. Hogy közös megegyezéssel felbontják a szerződésüket, vagy pénzt kérnek értük, egyelőre nem tisztázott. Persze, valakinek védenie kell a csapat hálóját, ez pedig nem más, mint a Kaposvár korábbi az Újpest jelenlegi kapusa, Balajcza Szabolcs lesz.

A szerződést ugyan még nem írták alá, de már biztosra vehető, hogy a továbbiakban Selymes Tibor irányítja a Kaposvári Rákóczi szakmai munkáját.

Az egyesület vezetője Illés János, elmondta: a Prukner Lászlót váltó szakemberrel szóban megállapodtak. Selymes a szerződés tervezetét továbbküldte az ügyvédjének, aki keddre ígérte a visszajelzést. Ha minden rendben lesz, akkor a felek alá is írják a megállapodást. A 43 éves, magyar származású, korábbi 46-szoros román válogatott labdarúgó csak ezt követően kíván nyilatkozni a sajtónak.

Az új edzővel féléves megállapodást kötnek, a további közös folytatásról akkor lehet szó, ha a csapat bennmarad az élvonalban. Nézze meg vágatlanul a bejelentést a kapos.hu oldalon, ide kattintva!

Olvasói sztorik