NB I

A sérültek is visszatértek

Bank István, Major Ádám és Horváth Tamás is edzésbe állt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Saját nevelésű játékosokkal erősödhet a Rákóczi kerete a téli felkészülés és a tavaszi folytatás során, ugyanis hárman is felépültek komoly sérülésükből. Bank István, Horváth Tamás és Major Ádám egyaránt szeretne újra bizonyítani a pályán – írja a klub honlapja.

– Köszönöm szépen, jól vagyok – válaszolta Bank István, aki combsérüléssel bajlódott az elmúlt hónapokban. – A műtéti beavatkozás elmaradt még a múlt évben, így hamarabb állhattam újra munkába. Az egész decembert végigedzettem, de az intenzitása még nem olyan volt, mint a felkészülésnek. Bízom benne, hogy nem lesz probléma. A felkészülés nyáron is nehéz, télen is nehéz, de ez a feladat, meg kell csinálni. Az eredménytelenség miatt várható volt, hogy lesz edzőváltás. Alkalmazkodnunk kell az új edzőhöz, és ezt meg is tesszük. Elég optimista ember vagyok, bízom a bennmaradásban, nem lehet más a célunk.

Major Ádám és Horváth Tamás egyaránt keresztszalag-szakadás után tért vissza a társak közé.

– Júniusban műtötték a bal térdemet, egyénileg pedig már elkezdtem a futásokat és a labdás edzéseket. Még nem érzem magam százszázalékosnak, de csatlakozom a csapathoz – fogalmazott Horváth Tamás.

– Tavaly februárban estem át az operáción, az őszi szezon utolsó másfél hónapját pedig már a csapattal dolgoztam végig. Úgy érzem, kiváló állapotban várom a téli felkészülést– tette hozzá Major Ádám, aki a napokban eljegyezte kedvesét.