NB I

Mégsem műtik a Rákóczi védőjét

A kaposvári Bank István 16 órát utazott Franciaországig, végül mégsem kellett megoperálni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hátvéd a vártnál hamarabb felépülhet a sérüléséből, hazatérése azóta már meg is kezdte a gyógytornát – írja a klub honlapja.

A korábbi csapatkapitánynak négy évvel ezelőtt részlegesen elszakadt az ülőidegének inasizma, de a sérülés akkor két injekció után rendbe jött. Idén tavasszal azonban újra jelentkeztek a fájdalmak, amelyek már nem enyhültek. A játékos szeptember elsején úgy utazott el Lyonba csapattársával, Major Ádámmal, hogy egy francia sebész megoperálja. A történet azonban váratlan fordulatot vett.

– A vizsgálatok után kiderült, hogy nincs szükség műtétre, csupán egy speciális injekciót kaptam – mesélte Bank István. – Hazatérésünk után, Budapesten megkaptam a másodikat, és örömmel mondhatom, hogy a fájdalmak megszűntek. Bizakodó vagyok, mert a műtét után nyolc-kilenc hónapot kellett volna kihagynom, így viszont más a helyzet. Hétfőn elkezdtem a gyógytornát, a gyakorlatokban Somlyai Nóra, a Rákóczi gyógytornásza segít. Azt viszont egyelőre nem tudom megmondani, mikor térhetek vissza a csapatba. Teljesen az elejéről kezdtük a munkát, hétről hétre nehezebb feladatokkal.