NB I

Először kaptak ki Gulácsiék

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben minden honfitársunk teljesítménye, eredménye megtekinthető!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Cikkünkben a vasárnapi magyar érdekeltségű találkozókat foglaljuk össze.

A Genoa 2-0-ra nyert otthon az újonc Verona ellen az olasz élvonalban. A hazaiak magyar középpályása, Tőzsér Dániel a keretben sem kapott helyet.

A dán élvonalban a Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Odense a Vestsjaelland együttesét fogadta. A magyar védekező középpályás kezdőként kapott lehetőséget, és 64 percet töltött a pályán a 3-1-re elveszített mérkőzésen.

A NAC Breda a PSV Eindhovent látta vendégül a holland élvonal 13. fordulójában. A hazaiak meglepetésre 2-1-re legyőzték Dzsudzsák Balázs egykori együttesét. A Breda két magyar légiósa, Babos Gábor és Bodor Boldizsár is a cserepadról nézte végig a győztes meccset.

A Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Sion 1–0-ra kikapott a Luzern vendégeként a Svájci Kupa nyolcaddöntőjében, így a magyar válogatott bekk és csapata búcsúzni kényszerült a sorozattól.

A Genk az Anderlecht együttesét fogadta hazai pályán a belga élvonalban. A hazaiaknál végig ott volt a kapuban Köteles László, de ezúttal ő sem tudott segíteni csapatán, és 1-0-ra nyertek a brüsszeliek.

A görög első osztályban a Bajnokok Ligájában is remekelő Olympiakos a PAOK együttesét fogadta hazai pályán. A hazaiak magyar hálőőre, Megyeri Balázs a kispadról követte végig, ahogy társai 4-0-ra legyőzik a riválist.

A sereghajtó Admira otthonában lépett pályára a listavezető Salzburg az osztrák Bundesliga 15. fordulójában. A Gulácsi Pétert végig soraiban tudó vendégek elszenvedték idei első vereségüket, ugyanis meglepetésre 3-1-re kikaptak.

Olvasói sztorik