NB I

Potyogtak a Stieber-gólok

Hajnal Tamás nem kapott lehetőséget a győztes meccsen; Otigba is eredményes volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Cikkünkben a pénteki magyar érdekeltségű találkozókat foglaljuk össze.

A Koman Vladimirt kölcsönjátékosként foglalkoztató Ural az FK Rosztov csapatát az orosz élvonal 16. fordulójában. A magyar válogatott középpályása a 34. percben szállt be a 4-1-re elveszített találkozón. Az Ural együttese eddig két győzelmet szerzett az idei pontvadászatban, amivel a táblázat 13. helyén tanyázik.

A Greuther Fürth a középmezőnyhöz tartozó Paderborn együttesét látta vendégül a német másodosztály 14. fordulójában. A hazaiaknál a magyar válogatott két tagja, Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán is kezdőként lépett pályára. A 3-0-ra megnyert találkozón Stieber duplázni tudott, a Fürth jelenleg a második helyen áll a tabellán.

Az Ingolstadt hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Aalen együttesét szintén a német másodvonalban. A hazaiak magyar középpályása, Hajnal Tamás a kispadról nézte végig a győztes összecsapást.

A Heerenveen a Waalwijk csapatát fogadta a holland élvonalban. A hazaiak magyar védője, Otigba Kenneth kezdőként lépett pályára, és ő juttatta vezetéshez alakulatát az 5-2-re megnyert találkozón.

A Huszti Szabolcs fémjelezte Hannover a sereghajtó Braunschweig együttesével csapott össze a Bundesliga 12. játéknapjának nyitómeccsén. A pocsék formában lévő hannoveriek az újoncot sem tudták megverni.A magyar szélső végigjátszotta a 0-0-ra végződő találkozót.

A francia másodosztály 14. fordulójában a sérüléssel bajlódó, ráadásul eltiltott Filkor Attilát nélkülöző Chateauroux idegenben 2-0-ra kikapott a Nancy csapatától, így legutóbbi öt bajnoki meccséből már a negyediket bukta el.

Olvasói sztorik