NB I

Jó volt újra a pályán lenni

Kenesei Krisztián győztes mérkőzésen mutatkozott be új állomáshelyén, a Lombard csapatában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sérülése és műtéte után csereként tért vissza a Bp. Honvéd elleni, 1-0-ra megnyert bajnokin a Lombard Pápa nyári igazolása, Kenesei Krisztián. Mint ismert, a rutinos támadó ujja a július 21-én rendezett, Ajka elleni felkészülési mérkőzésen tört el, ezért kellett megoperálni.

Kenesei Krisztián a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, örül, hogy győztes mérkőzésen mutatkozhatott be új csapatában. A sérülésével kapcsolatban hozzátette, bár a kötés kissé zavarta a mérkőzés során, így is nagyon jól érezte magát a találkozón.

– Jól éreztem magam a pályán a Honvéd ellen – mesélte Kenesei Krisztián. – Örülök, hogy győztes mérkőzésen mutatkozhattam be az új csapatomban, jól sikerült az első tétmeccsem a Pápában. Az utolsó negyedórára álltam be, utána szereztük a gólt, úgyhogy mondhatjuk, hogy a győzelemhez is volt közöm. Szerintem nem is ment rosszul a játék, voltak jó passzaim, élveztem a játékot.

A tévéközvetítésben is jól látszott, hogy Kenesei egy nagy kötéssel a kezén lépett pályára.

– A sérülésemet néha még érzem egy kicsit, de ez nem zavart a játékban. A kezemen lévő rögzítés viszont némileg azért igen, elég nagy kötéssel léptem pályára. Ezen a héten már lecseréltük egy kisebb rögzítésre, így a hétvégén még kevésbé fogom érezni – mondta a rutinos csatár.

Olvasói sztorik