NB I

Tarsoly jobb, mint Garancsi?

Vajon a győri klubtulajdonos tartja a szavát? Mert a fehérváriak fenyegetéséből végül semmi nem lett...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nincs mit szépíteni, leégtek a magyar futball kirakatcsapatai. A Videoton után a Győr is simán kiesett a nemzetközi kupából. Most arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy Tarsoly Csaba tartja-e a szavát. Mert Garancsi István, a Vidi tulajdonosa csak hangosan kiabált, de semmit nem tartott meg abból, amit ígért – írja Fehér György, a mifocink.com szerzője.

Mindkét klubtulajdonos határozottan kijelentette: nem maradhat következmények nélkül a gyenge teljesítmény és a rossz eredményt. Az ide kattintva olvasható cikk idézi az említett nyilatkozatokat, amelyeket a kiesés után tettek, majd felteszi a kérdést: tud valaki egyetlen dolgot, ami megváltozott volna Székesfehérváron? Tud valaki egyetlen játékosról, akit a lélektelen, szar játék miatt küldtek volna el a Videotontól? Tud valaki egyetlen szankcióról, amit a szégyenteljes játék miatt hoztak?

A Győr egy kicsit speciálisabb helyzetben van, hiszen a Maccabit még véletlenül sem lehet egy lapon említeni a Vidit kiverő Mladost Podgoricával. Pofátlanul az emberek szemébe hazudtak azok, akik a Győrt kiáltották ki a párosítás esélyesének. Nem voltak kevesen. De az valóban felháborító volt, ahogy egyes játékosok csak lézengtek a pályán – főleg a visszavágón. És igen, ebben a lézengésben a légiósok jártak élen. Tarsoly Csaba pedig hasonlóan reagált a történtekre, mint korábban Garancsi – írja Fehér György.

A gondolatmenet egy újabb kérdésfeltevéssel zárul: Kíváncsian várom, milyen változások lesznek a Győr keretében. Kíváncsian várom, Tarsoly – és Pintér – lesz olyan tökös legény, hogy aki szégyent hozott a csapatra, és Magyarországra, azt kivágja a csapatból.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik