NB I

Kárt okozott a Videoton?!

Az MLSZ elnöke korábban kellő komolyságot kért a nemzetközi indulóktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiesett az Európa Liga első selejtezőkörében a Videoton csapata. Az OTP Bank Liga ezüstérmese a hazájában csak hatodikként záró, a nemzetközi indulásra utólag felkért montenegrói FK Mladost Podgorica ellen idegenben 1-0-s vereséget szenvedett, így összesítésben 2-2-es végeredménnyel, idegenben lőtt góllal búcsúzott a további küzdelmektől.

Májusban, a Magyar Kupa döntőjének szünetében készült egy interjú Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökével. Ebben elhangzott egy mondat, amely kifejezetten a nemzetközi kupasorozatok első körében búcsúzó csapatoknak szól. Íme:

– Fontos lenne, hogy jól szerepeljenek a magyar klubok, mert minél több pontot szereznek, annál nagyobb esélye lesz annak, hogy a későbbiekben több csapat indulhasson az európai kupákban. Bízom benne, hogy a Győr tud majd valamennyit erősíteni, és azok az együttesek is, amelyek képviselik hazánkat az öreg kontinensen. Aki kiesik az első körben, az komoly kárt okoz a magyar labdarúgásnak, így remélem, minden klub ennek megfelelő komolysággal fogja kezelni az ügyet – mondta Csányi.

Nos, ennél mi is több komolyságot vártunk volna…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik