NB I

Radó András továbbra sem eladó

A Diósgyőr viheti a szombathelyi kapust, Rózsa Dánielt, de a fiatal csatár biztosan marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön volt a Haladás csapatát működtető gazdasági társaság taggyűlése, amelyen a tulajdonosok fontos döntéseket hoztak.

A közelmúltban a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy a Videoton ajánlatot tett az utánpótlás-válogatott csatárért, Radó Andrásért. Úgy tudjuk, a taggyűlésen most az a döntés született, hogy a Radó nem eladó, mert a Haladás legértékesebb játékosa, és rá fog épülni a szombathelyiek játéka a következő szezonban, ezért nem akarják eladni.

Szintén a Rangadó írta meg elsőként szerda délelőtt, hogy a DVTK kiszemelte magának a szombathelyiek kapusát, Rózsa Dánielt. Nos, értesülésünk szerint a mai tulajdonosi megbeszélésen elhangzott, hogy érdemi árajánlatot várnak a Diósgyőrtől, ami magyarul azt jelenti, hogy nem zárkóznak el a kapus eladásától.

Kora este Tóth Miklós ügyvezető a fentieken kívül a következőkről tájékoztatta a klub hivatalos honlapját:

A taggyűlés egyhangúlag elfogadta a 2012. évi üzleti beszámolót, csakúgy, mint Artner Tamás 2012–2013-as évről szóló szakmai értékelését.

Ami a játékosokat illeti: az elmúlt szezonra kölcsönkapott Simon Ádámnak július 20-án kell jelentkeznie Palermóban. A vezetők is tudják, hogy a középpályás számára az lenne az előrelépés, ha Olaszországban futballozhatna, de szeretnék ismét kölcsönvenni, hiszen Artner Tamás is úgy látta, hogy az utolsó négy-öt meccsen vezéregyéniség volt.

Rajos Gábor akkor marad, ha senkit sem sikerül a helyére igazolniuk.

Mursits Rolanddal szeretnének megegyezni, ezért még tárgyalnak vele.

Eldőlt, hogy az élő szerződéssel rendelkező Kulcsár Kornélt nem adják kölcsön, marad a Haladásban.

Ugyanakkor Hanzl Mátét és Czafit Richárdot a több játéklehetőség reményében kölcsönadják, mindkettőjük iránt NB II-es klubok érdeklődnek.

Ami a lehetséges érkezőket illeti: három támadóval is tárgyalnak, de őket nem nevesítették, közülük egyet szeretnének leigazolni.

A védekező középpályás posztjára kiszemelt MTK-s Vadnai Dániel elsősorban külföldi ajánlatban gondolkodik, ha ez nem jön össze, lehet esély a megszerzésére.

Kenesei Krisztián távozásával külön cikkben foglalkozunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik