NB I

Artner marasztalná Rajost

A szombathelyi középpályásnak június végén lejár a szerződése, a tulajdonosok azonban nem hosszabbítanának vele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délelőtt kezdte a felkészülést a következő szezonra a Haladás együttese. Ott volt a tréningen, de a többiektől külön edzett a szinte egész tavasszal sérüléssel küzdő Rajos Gábor, akinek legutoljára fáradásos törést állapítottak meg a térdében. A 29 éves középpályás az elmúlt egy hónapot aktív pihenéssel, a szerda délelőtti edzést pedig nagyrészt futással töltötte. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, reméli, hogy minél előbb teljes értékű munkát végezhet.

– Most telt le a négy hét, ma tudtam elkezdeni edzeni – kezdte Rajos Gábor. – Meg kell néznem először, hogy a futást és a terhelést hogyan bírja a térdem, és ha nem lesz gond, akkor a labdás gyakorlatokba is be tudok szállni. A csapatorvos szerint a négy hét pihenésnek elegendőnek kell lennie, úgyhogy bízom benne, hogy minél előbb teljes értékű munkát tudok végezni.

Rajos Gábornak június 30-ig van szerződése nevelőegyesületével, a Haladással, és Tóth Miklós ügyvezető korábban úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg nem marasztalják a nagy teherbírású, rutinos szűrőt.

– Beszéltem az ügyvezetővel, mert hamarosan lejár a szerződésem. Csütörtökön lesz egy taggyűlés, amelyen a vezetők és a tulajdonosok vesznek részt – mesélte a középpályás. – A vezetőedző marasztal, én is szeretnék maradni, ennél többet nem tudok mondani. A taggyűlésen sok minden eldől. Június végéig mindenképpen itt vagyok Szombathelyen, itt edzek, itt készülök a csapattal. Aztán, hogy a jövőben mi lesz, az majd csak később fog kiderülni.

A szombathelyiek vezetőedzője, Artner Tamás a haladasfc.hu oldalon Rajossal kapcsolatban a következőket mondta:

”Rajos Gábornak lejár a szerződése, de itt van, és külön edz a legutóbbi térdsérülése miatt. Én szerettem volna szerződést hosszabbítani vele, a tulajdonosi kör azonban nem szeretne. Megértem őket, hiszen az utóbbi időben sokat volt sérült, és nem úgy teljesített, ahogy megszokhattuk tőle” – mondta az edző.

Olvasói sztorik