NB I

Lanzafame: megszűnt, de folytatódik…

A Honvéd olasz csatárának bundaügye nincs elfejetve az MLSZ-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Június 13-án az MLSZ fegyelmi bizottsága Davide Lanzafame átigazolása és szerepeltetése kapcsán meghallgatta a Bp. Honvéd FC képviselőit. A teljes körű meghallgatás után a fegyelmi bizottság úgy döntött, hogy “a Honvéd FC Kft. Lanzafame átigazolása és szerepeltetése körében felróható magatartást nem valósított meg.”

A csütörtöki ülést követően megszűnt a Lanzafame szerepeltetése kapcsán a Bp. Honvéddal szemben indított fegyelmi eljárás. A játékossal szemben indított fegyelmi eljárás ugyanakkor folytatódik, miután – az MLSZ főtitkárának fellebbezését követően – ügye az MLSZ fellebbviteli bizottsága, illetve a fegyelmi felügyelő testület elé kerül.

Az MLSZ-elnökség erre az ügyre utalva csütörtökön felszólította a labdarúgásban és labdarúgás környezetében szerepet vállalókat, hogy a jövőben saját feladatuk végzése során, és a közreműködő sportszakemberek (edzők, játékvezetők, játékosok stb.) kiválasztásakor a hazai és nemzetközi szabályok maradéktalan betartásával, fokozott körültekintéssel és felelősségvállalással járjanak el, döntsenek.

Olvasói sztorik