NB I

Gyurcsót külföldre hívják

A Videoton és a válogatott középpályása remek szezont futott, több külföldi klub érdeklődését is felkeltette.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem a német Greuther Fürth csapatába igazoló Korcsmár Zsolt az egyetlen a SportConcept által menedzselt labdarúgók közül, aki nyáron klubot válthat, ugyanis Bognár Nándor, az ügynökség ügyvezető-igazgatója a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a Videoton 22 éves válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám is csapatot cserélhet a közeljövőben.

– Vannak érdeklődők Gyurcsó Ádám iránt, de többet egyelőre nem tudok mondani. Egy elég erős irányvonalról van szó, de mivel a játékosnak élő szerződése van, ezért a kluboknak kell megegyezniük, de nem is szeretnék ennyire elébe menni a dolgoknak. Annyit elárulhatok, hogy külföldi együttesek érdeklődnek a válogatott futballista iránt – mesélte Bognár Nándor.

A menedzser arról is beszámolt, hogy a Bp. Honvéd kilátástalanul hosszú sérülés után felépülő 25 éves védője, Novák Alexisz is csapatot válthat a nyáron.

– Elképzelhető, hogy Novák Alexisz is váltani fog. Ő sokáig volt sérült, de a térdével már semmi gond nincs, az utóbbi időben a combjával bajlódott, de a szezon végén már nem igazán számít, hogy még egy hetet kihagy, vagy sem. A következő alapozást kell százszázalékosan elkezdenie. Nagy valószínűség szerint országon belül fog csapatot cserélni – árulta el Bognár.

A menedzser azokat a híreszteléseket is megerősítette, miszerint a PMFC szemet vetett az MTK 21 éves tehetségére, Ladányi Tiborra.

– Ladányi Tibor után is több érdeklődő van, az ő esetében úgy tudom, hogy a pécsi klub és az MTK már tárgyaltak egymással többször is – tájékoztatott Bognár Nándor.

Olvasói sztorik