NB I

Ki lesz az idény legjobbja?

A szurkolók választhatják ki az évad magyar labdarúgóját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A gólszépségversenyhez hasonlóan a szurkolók szavazatai alapján dől el, ki veheti át az Év játékosának járó elismerést a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó díjátadó gáláján.

Az MLSZ szakmai bizottsága választotta ki azt a 35 futballistát, akikre június 2-án délig adhatják le a voksukat a drukkerek. A voksolás menetéről a szövetség honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.

Az smst küldők közül kerül ki az a szerencsés, aki június 3-án a RangAdó díjátadó gálán átadhatja az Év Játékosának járó elismerést. A szavazókra további értékes ajándékok is várnak, így közös fotózás a válogatott játékosaival, valamint belépők a Magyarország–Kuvait válogatott mérkőzésre.

Az Év Játékosa-díj jelöltjei:

Bogdán Ádám, Böde Dániel, Dzsudzsák Balázs, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Gyurcsó Ádám, Hajnal Tamás, Halmosi Péter, Jova Levente, Józsi György, Juhász Roland, Kabát Péter, Kádár Tamás, Kanta József, Király Gábor, Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Kovács István, Lázok János, Mészáros Norbert, Nemanja Nikolics, Pintér Ádám, Radó András, Szabics Imre, Szakály Péter, Szalai Ádám, Tököli Attila, Vanczák Vilmos, Varga József, Varga Roland, Huszti Szabolcs, Vécsei Bálint, Bacsa Patrik, Gera Zoltán, Megyeri Balázs

Olvasói sztorik