NB I

A legszebb gólt keresik

A szurkolók dönthetnek az MLSZ gólszépségversenyén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szurkolók szavazatai alapján dől el, hogy ki szerezte az OTP Bank Liga 2012–2013-as idényének legszebb gólját, a győztesre a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó elnevezésű, június 3-án sorra kerülő díjátadó gálájáig lehet voksolni.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a legszebb találatokat a szervezet Facebook-oldalán lehet megtekinteni, itt pedig a Like gomb megnyomása jelent egy szavazatot.

A június 2-ig tartó szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik: aki a Facebookon megosztja a szavazásról szóló posztot, részt vesz a sorsoláson. A fődíj a RangAdó díjátadó gálán való aktív részvétel, a nyertes adhatja át az MLSZ díját a győztes gól szerzőjének. Emellett a szavazók között jegyeket sorsolnak ki a magyar válogatott Kuvait elleni barátságos mérkőzésére, valamint egy szerencsés részt vehet a nemzeti csapat egyik edzésén Telkiben.

Az MLSZ gólszépségversenyének jelöltjei

Koltai Tamás (Győri ETO), Mouhamadou Seye (Lombard Pápa), Völgyi Dániel (Győri ETO), Kovács István (Videoton), Nikola Mitrovics (Videoton), Somália (Ferencváros), Csiki Norbert (MTK), Fernando (Diósgyőr), Adamo Coulibaly (Debrecen), Lázok János (MVM Paks), Zoran Zselkovics (Pécsi MFC), Tisza Tibor (Diósgyőr)

Az összes gól megtekinthető ide kattintva!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!