Hírek

Jön az MLSZ RangAdó gála!

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hagyományoknak megfelelően a bajnoki év végeztével az idén is elismerésben részesíti a szezon legjobbjait.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A díjakat június 5-én, 16 órakor, Telkiben, az MLSZ RangAdó gálán adják át a nyerteseknek. Az exkluzív eseményen a szövetség nyolc kategóriában díjazza a bajnoki évad legjobbjait.
Az év labdarúgója a Bozsik József-díjat, az NB I gólkirálya a Deák Ferenc-díjat, az év felfedezettje a Hidegkuti Nándor-díjat, az év edzője a Sebes Gusztáv-díjat, az év játékvezetője a Hertzka Pál-díjat, az év sportújságírója a Molnár Dániel-díjat, az év sportvezetője a Minarik Ede-díjat, míg az év tulajdonosa, elnöke, vagy kívülállója a Labdarúgásért-díjat veheti majd át.
Kategóriánként három jelölt kap értesítést, de hogy kik lesznek a végső győztesek, csak a helyszínen derül majd ki, csakúgy, mint például az Oscar-díj vagy a Príma Primissima-díj átadásánál. Az elismeréseket dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke adja át, de a sportszakmai program mellett egy világhírű meglepetésvendéggel és műsorral is készülnek a szervezők.
Az év legjobb játékosának járó díjra a legtöbb jelölést Adamo Coulibaly (Debrecen), Nemanja Nikolics (Videoton) és Szakály Péter (Debrecen) kapta – áll a szövetség honlapján.

Olvasói sztorik