NB I

Sokan szeretnének Pécsen játszani

Ivancsics Gellért érkezhet? Szatmári Lóránd iránt több érdeklődés van itthonról és külföldről is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Számos pletyka látott napvilágot a PMFC-vel kapcsolatban, ami nem is csoda, hiszen hamarosan véget ér a bajnokság, másrészt a baranyaiaknál rendszeresen nagy volt a játékosmozgás a közelmúltban.

A Rangadó.hu érdeklődésére Elbert Gábor cégvezető elmondta, ameddig le nem zárul a jelenlegi szezon, a saját játékosaikról, és az esetleges érkezőkről sem nyilatkoznak.

A jól értesültek az érkezők között emlegetik Ivancsics Gellértet (Bp. Honvéd) és Ladányi Tibort (MTK) is.

– Nem gondolom, hogy tisztességes lenne más csapatok játékosairól beszélnem, akik hétvégén még a jelenlegi klubjuk színeiben lépnek pályára. Annyit elárulhatok, nagyon sokan jelezték, hogy szeretnének hozzánk jönni, de amíg nincs vége a bajnokságnak, addig neveket és konkrétumokat nem mondanék – magyarázta Elbert Gábor.

Annyit azért sikerült megtudnunk, hogy Szatmári Lórándot szeretné leigazolni az MTK, de további hazai és külföldi érdeklődés is van iránta. Wittrédi Dáviddal szerződést hosszabbítottak, és ez a szándékuk Lantos Levente csapatkapitánnyal is.

Szintén lejár a megállapodása a szlovén Zoran Zseljkovicsnak, akitől már el is köszöntek, illetve a Kozármislenyben szereplő Nagy Dominiknek, a horvát Andrej Csausicsnak és Horváth Zsoltnak. Utóbbi három játékos sorsáról hétfőre ígért felvilágosítást a klubvezető.

Simon Attilának lejár a kölcsönszerződése, de szeretnék megtartani, ennek érdekében tárgyalnak a Pakssal. Kérdés, hogy a tolnaiak nem gondolják-e meg magukat, hiszen a kiváló csatárnak azért nem volt maradása náluk, mert nem jöttek ki Tomiszlav Szivics vezetőedzővel, ám a tréner Diósgyőrbe távozik, Simon visszatérésének tehát látszólag semmi akadálya nincs.

Arról már írtunk, hogy a Rangadó.hu információja szerint a Szombathelyi Haladás fiatal kapusát, Gőcze Gergőt a közelmúltban megkeresték Pécsről, a felek megállapodtak egymással, és már a szerződést is aláírták. Megkeresésünkre Feleki Attila ügyvezető elmondta, valóban érdeklődtek a 23 éves hálóőr iránt, tárgyaltak is vele, de aláírás még nem történt. Hozzátette, Dibusz Dénes ügyében – a hírekkel ellentétben – még senki nem kereste a pécsieket, még tapogatózás, érdeklődés, kapcsolatfelvétel sem történt.

Olvasói sztorik