NB I

Emelik a jegyárakat Kispesten

A klub áthárítja a szurkolókra az MLSZ fegyelmi pénzbüntetésének költségét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága az Újpest–Honvéd mérkőzésen a hazai és vendégszurkolók megbotránkoztató, gyűlöletkeltő megnyilvánulásai miatt a Honvédot, mint visszaesőt 500 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. A mérkőzésen mindkét szurkolótábor egy-egy csoportja rasszista, megbotránkoztató rigmusokat skandált, cigányozott, és minősíthetetlen hangnemben gyalázta az ellenfél szurkolóit, ez indokolta a pénzbüntetést.

A kispestiek honlapja azt írja, nagy öröm, hogy a csapat fontos meccset nyert Újpesten, hiszen így 19 éves után elérhető közelségbe került a dobogó.

„Ez a győzelem szurkolóink nélkül nem sikerülhetett volna! Mindenki tudja, hogy fiatal csapatunknak milyen szárnyakat ad a Honvéd-fanatikusok hangja, szeretete. De üröm is vegyült az örömbe. Sajnálatos, hogy a fergeteges biztatás mellett elhangzottak olyan rigmusok is, amelyek után újabb szankció érte a Honvédot. A büntetés terhét klubunk nem tudja, és nem is akarja magára vállalni, ezért a következő, Győr elleni meccsre a jegyárak az alábbiak szerint módosulnak. Álló: 1500, családi szektor: 2000, tribün: 3000, páholy: 5000 forint. A vendégszektor változatlanul 1400 forint” – áll a Bp. Honvéd FC honlapján.

Olvasói sztorik