NB I

Hosszabbítottak Artner Tamással

A szombathelyiek trénerét nem érte meglepetésként az egy plusz egyéves szerződéskötés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök délután sajtótájékoztatót tartottak Szombathelyen, amelyen a Haladás vezetőedzője, Artner Tamás aláírta új szerződését. A szakember, és az egész szakmai stáb nyáron lejáró megállapodását egy plusz egy évvel meghosszabbította a klub vezetősége. Tóth Miklós ügyvezető elmondta, a tulajdonosi kör egyhangú döntése alapján jött létre az új szerződés. A tréner a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, már az elmúlt másfél évben is érezte a tulajdonosok maximális bizalmát, ezért nem érte meglepetésként a hosszabbítás.

– Megmondom őszintén, számítottam a szerződésre, mert úgy éreztem, hogy a vezetőség teljes mértékben egyetért azokkal a törekvésekkel, és azzal a munkával, amit mi végeztünk. Egy kicsit korábban jött, mint ahogy gondoltuk. Úgy terveztük, hogy a bajnokság vége előtt egy-két fordulóval fogunk leülni a vezetőséggel a jövőről beszélgetni, de annak mindenképp örülünk, hogy tényleg az összes tulajdonos egyhangúan döntött úgy, hogy mi maradjunk az edzők a Haladásnál – magyarázta Artner Tamás.

A Haladás az elmúlt időszakban nehéz sorozatot teljesített, a címvédő Debrecen mellett a Ferencváros, az MTK és a Videoton csapatával is összemérte erejét. A vasiak nagyszerűen helytálltak, az említett négy találkozón hét pontot gyűjtöttek, ezért a vezetőedzőnek sem lehet oka panaszra.

– Maximálisan elégedett vagyok a pályán nyújtott teljesítményünkkel és a megszerzett pontokkal is. Azt hiszem, a gárda megmutatta, hogy az élcsapatok ellen is maximálisan helyt tud állni, és mindenkivel pariban voltunk – mondta Artner Tamás. – A folytatás sem lesz egyszerű, hat nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Az összesen olyan ellenféllel találkozunk, amely hasonló játékerőt képvisel, mint mi. Ez azt jelenti, hogy abszolút hatpontos összecsapások lesznek. Arra számítok, ha hazai pályán tudjuk hozni a meccseinket, akkor az első nyolcba oda tudunk érni.

Olvasói sztorik