NB I

A nagyok ellen jobban megy

Hat hét után, a Győr ellen kapott újra lehetőséget Nagy Sándor, aki megérezte a kihagyást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hazai pályán legutóbb a címvédő Debrecent győzte le, szombaton pedig a listavezető Győri ETO ellen szerzett értékes egy pontot a Lombard Pápa. A bakonyiaknál hat hét után lépett újra pályára Nagy Sándor, aki jól megoldotta védőfeladatát, de a mérkőzés végére eléggé elfáradt. A 24 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, sokkal jobb döntéseket kell hozniuk a támadásoknál, ha eredményesebbek akarnak lenni.

– Úgy tűnik, az erősebb csapatok ellen jobban játszanak…
– Nem tudom miért van ez, mert minden meccsre ugyanúgy készülünk – kezdte Nagy Sándor. – Nem tudom az okát, miért a jobb csapatok ellen jön ki ez a teljesítmény. Habár a Győr ellen elrontottuk a találkozó elejét, nagyon beszorítottak minket a vendégek, aztán gólt is kaptunk, de utána helyre rázódtunk. A vége felé sikerült betalálnunk, és onnantól már ki-ki meccs kerekedett az összecsapásból.

– Elég régen játszott legutóbb! Hogyan érezte magát a pályán?
– Bizony, hat hete már nem játszottam tétmérkőzést, de minden edzésen próbáltam bizonyítani, hogy helyem van a csapatban, és vártam a pillanatot, hogy a mesterünk újra a csapatba állítson. Nem volt könnyű dolgom, nagyon elfáradtam, hiszen azért érződött a meccshiány, a kihagyás, de jó volt újra pályán lenni.

– Nem a védekezéssel, inkább a gólszerzéssel van problémájuk tavasszal. Mi lehet az oka?
– Kialakítjuk a helyzeteket, de a támadózónába érve rendre rossz döntéseket hozunk. Passz helyett lövés, beadás helyett csel van, szóval ezeken kéne változtatnunk. Sokkal jobb döntéseket kéne hozni az ellenfél kapuja előtt.

– Télen már felvetődött a lehetőség, hogy távozik, hiszen azt rebesgették, Lengyelországból keresik. Lassan elérkezettnek látja az időt, hogy kipróbálja magát máshol is?
– Mint minden játékos én is szeretnék fejlődni, egy erősebb csapatban bizonyítani, de a legfontosabb számomra a játéklehetőség, hiszen hiába vagyok tagja erős csapatnak, ha csak elvétve lépek pályára. Még egyéves szerződésem van Pápán, majd meglátjuk, mit hoz a jövő, milyen lehetőségeim lesznek. Szeretném kipróbálni magam máshol is, és nem zárkóznék el attól sem, hogy külföldi csapatban bizonyíthassak.

Olvasói sztorik