NB I

Megszűnik a DVSC második csapata

Öt fiatal, saját nevelésű játékossal bővült a Debrecen élvonalbeli kerete; Madar Csaba visszatér!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Mint ismert, az év elején öt fiatal, saját nevelésű játékos, Szécsi Gergő, Szécsi Márk, Engel Alex, Gál Mátyás és Kuti Krisztián kezdte el a felkészülést a DVSC-TEVA első csapatával, és mindannyian tagjai is maradtak az NB I-es keretnek – írja a klub honlapja.

NB II-es keret tulajdonképpen nem is lesz, az első csapatból visszajátszók, illetve ifjúsági labdarúgók lépnek majd pályára a másodosztályú meccseken tavasszal. Akik eddig a DVSC-DEAC-hoz tartoztak, azok a Létavérteshez, vagy az első kerethez kerültek.

Az NB III Tisza-csoportjában szereplő Létavértesnek fontos lenne az első ötben végeznie, hiszen az eddigi hat csoportból a következő szezonban már csak három marad, és csak az első öt marad biztosan bent, míg a két legjobb hatodik osztályozót játszik a megyei bajnokokkal, a többiek pedig kiesnek a megyei bajnokságokba.

Éppen ezért Madar Csaba is a Létavértest erősíti tavasszal! A rutinos labdarúgó nem csak játéktudásával segítheti a csapatot.

A Loki egykori kiváló labdarúgója a profi futball befejezése után sem hagyta el szeretett klubját, hiszen jelenleg is a DVSC alkalmazásában áll, emellett a DEAC U19-együttesénél edzőként dolgozik. Sőt rendszeresen játszik is, eddig a megye I-ben szereplő DEAC felnőtt gárdáját erősítette. Tavasztól pedig a DVSC fiókcsapatában, az NB III-as Létavértesben futballozik a 38 éves középpályás, aki így nem csak játéktudásával, de tanácsaival is segítheti a fiatalokat.

Olvasói sztorik