NB I

Legkésőbb március 11-én kezdenek

Hamarosan munkagépek dolgoznak majd az egri stadionban.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A kivitelezést végző cég, a TEN-T Zrt. részéről megérkezett a munkálatokra vonatkozó közlés – írja a klub honlapja.

– Az oszlopok és a lámpatestek gyártása már folyamatban van – jelentette ki Kocsis Zoltán, az Egri Futball Club Kft. egyik tulajdonosa a Szentmarjay Tibor Városi Stadion világításának kiépítése kapcsán. – A helyszíni munkálatok, így a gépi és kézi földmunkák, a kábelfektetés és az oszlopok alapjának betonozása legkésőbb március 11-én elkezdődik. Erről a TEN-T. Zrt. vezérigazgatója, Tóth Imre tájékoztatta a klubvezetést.

Időközben az egri klub és a váci stadiont üzemeltető helyi önkormányzat részéről megállapodást született arról, hogy idei hazai bajnoki mérkőzéseit a Pest megyei városban rendezi az Egri FC. Ennek érdekében a rendőrség, a katasztrófavédelem és a labdarúgó szövetség munkatársai pályabejárást tartottak a létesítményben.

– Hiányosságok ugyan tapasztalhatók, de ezek nem olyan mértékűek, amelyeket egy-két nap alatt ne lehetne megoldani – közölte Tóth Dénes egri klubmenedzser. – Amennyiben a látott problémákat a helyiek orvosolják, szerdán megtörténhet a minősítés. Ez egyben azt is jelenti, hogy pénteken 19 órai kezdettel a Diósgyőr elleni találkozóra Vácott kerül sor.

Olvasói sztorik