NB I

Jó formában várja a rajtot

Waltner Róbert egyetlen edzést sem hagyott ki a téli felkészülési időszak alatt.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Alig kezdődött el az OTP Bank Liga 2012–2013-as szezonja, a Kaposvárra hazatérő Waltner Róbert máris kiesett a csatasorból. A rutinos támadó sérülése nem volt nagyon súlyos, azonban műteni kellett, és a beavatkozás utáni rehabilitáció így is hosszú hónapokra nyúlt. Ezért az ősz során már nem léphetett többet pályára az egykori NB I-es gólkirály.

A téli követő alapozást viszont már a csapattal kezdte a 35 éves támadó, aki ezzel kapcsolatban a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, mivel már a munka legelején be tudott kapcsolódni az edzésekbe, sikerült utolérnie a többieket, és a formájával sem elégedetlen.

– Olyan szempontból szerencsém volt, hogy az alapozás kezdetére már teljesen felépültem – magyarázta Waltner Róbert, a kaposváriak rutinos csatára. – A felkészülési időszak alatt egyetlen edzést sem kellett kihagynom, teljes munkát tudtam végezni a téli szünetben. Úgy érzem, a fizikumot tekintve utolértem magamat és a többieket is, nincs lemaradásom ezen a téren. Ráadásul az edzéseken a befejezések is egész jól mentek már az utóbbi időben, jó százalékkal értékesítettem a helyzeteimet, jó formában érzem magam, sikerült kellőképpen felpörögni a bajnoki rajtra. Nagyon várjuk már a csapattal a bajnoki rajtot!

– Ott lesz a pályán a Győr elleni tavaszi nyitányon?
– Ezt Prukner László vezetőedzőtől kellene megkérdezni, ő dönt arról, hogy számít-e rám már az első bajnoki mérkőzésen, vagy sem. Én úgy készülök az edzéseken, hogy ott leszek a pályán. Ha csak csereként kapok lehetőséget, akkor pedig mindent megteszek, hogy abban a rövid időben, amit a pályán tölthetek, bizonyítsam a játékommal, hozzáállásommal, hogy legközelebb már kezdőként is számíthat rám a szakmai vezetés.

Olvasói sztorik