NB I

Alaposan megverték a Rákóczit

Súlyos vereséggel zárta újabb horvátországi előkészületi találkozóját a Kaposvár Rákóczi, amely 6-1-re kikapott a bosnyák FK Sarajevo csapatától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szakadó esőben lépett pályára a somogyi csapat a bosnyák első osztály második helyezettje ellen. A Rákóczi hiába kezdte jól a mérkőzést, egy védők mögé bepasszolt labdával Tadejevics került helyzetbe, és Campar kapus mellett a hálóba lőtt (1-0). Ezután Vrucina csapott le jó ütemben egy rosszul hazaadott labdára, de óriási helyzetben a kapusba lőtt, majd a játékszer szögletre gurult. Egy jobboldali támadás során Szuljevics ment el nagy lendülettel, középre passzolt, az érkező Melunovics a kapuba vágta a labdát (2-0). A félidő vége előtt röviddel két gól is esett: egy jobboldali szögletnél Hadzics csúsztatott a Rákóczi hálójába (3-0), majd Oláh Lóránt közvetlenül a lefújás előtt szépített a kimozduló kapus mellett (3-1) – tudósít a kaposváriak honlapja.

A második félidőben egy jobbról átívelt labdával Hadzics lépett ki, betört a tizenhatoson belülre, majd a kimozduló Rusák kapus mellett a hálóba lőtt (4-1). A Szarajevó kisvártatva lemásolta a negyedik gólt, ezúttal Oszmanagics ugrott ki a tizenhatos baloldalán, majd lövésébe Rusák ugyan beleért, a labda a hálóban landolt (5-1). A hajrában Vrucina előtt újabb helyzet alakulhatott volna ki, de a kapus előrevágta a labdát, ezzel kiugratva Huszeinbasicsot, aki középre gurított, Hadzics pedig a hálóba pörgetett, kialakítva ezzel a végeredményt (6-1).

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

FK Sarajevo (bosnyák) – Kaposvári Rákóczi FC 6-1 (3-1)

Kaposvár: Campar (Rusák) – Okuka, Bank (Bőle), Lazarosz, Jánvári – Zámbó, Böjte, Oláh L. (Házi), Thiam – Waltner, Vrucina. Edző: Prukner László

Gólszerzők: Hadzics (3), Tadejevics, Melunovics, Oszmanagics, illetve Oláh L.

Olvasói sztorik